El Vilafranca s’emporta el derby davant el Cinctorrà (3-1)

708

-Xavier Tena Vidal- El CF Vilafranca segueix amb els seus bons resultats de 2016 després de derrotar per 3-1 al Cinctorrà al Serrito el diumenge 31 de gener.

Alineació: Adrian Vicente, Alejandro, Hector, Javi Nadal, Nicolas, Sergio Campos, Andreu, Edo, Aitor, Adrian Andres i Guillem.

Tambè van jugar Hector Artola, Jordi Sales i Fermin.

Gols: 0-1 (8), 1-1 Edo (20), 2-1 Aitor (42), 3-1 Adrian Andrés (72)

Els vilafranquins van eixir una mica freds i el Cinctorrà va aprofitar un error defensiu per fer el 0-1 als 8 minuts. Cap al minut 15 una bona parada d’Adrian Vicente amb el peu evitava que els visitants augmentaren l’avantatge. Amb el pas dels minuts, els vilafranquins es van fer amb el domini del centre del camp. Edo marcava l’1-1 al minut 20 i a poc per al descans Aitor culminava una bona jugada personal per convertir el 2-1.

A la segona meitat, el Cinctorrà va tenir les seves opcions en els primers minuts, però després el Vilafranca va tornar a dominar i amb ràpides jugades en atac va tenir ocasions, així va arribar el 3-1 en el minut 72 marcat per Adrian Andres. Al 82 el conjunt visitant es va quedar amb 10 i ací es va acabar el partit.

El proper partit serà a Benlloch el diumenge 6 de febrer a les 17h.