El Vilafranca derrota L’Alcora al primer partit de la Copa amb gol d’Alicia a 14 segons del final

582

Victoria amb patiment del Femení Futbol Sala Vilafranca a la primera jornada de la Copa per 3-2 davant L’Alcora el diumenge 12 de març.

Van participar Lucia, Itziar, Ana, Alicia, Rebeca, Laura Ponz i Andrea Prades.

El gran partit de la portera visitant va ser clau perque el Vilafranca no guanyara per més marge de gols.

Al descans s’arribava al 2-1, gols d’Itziar i Ana. A la segona meitat, moltes oportunitats de les locals, Alicia marcava en pròpia porta el 2-2 i amb les vilafranquines que van jugar els darrers 3 minuts amb Itiziar fent de portera-jugadora s’emportaven els 3 punts amb un gol d’Alicia a 14 segons del final.

El proper partit serà davant el Moró també a Vilafranca el dissabte 1 d’abril en horari per determinar.