El Sexenni serà a partir del 16 d’agost
El Sexenni serà a partir del 16 d’agost

Morella va aprovar ahir les dates del Sexenni i les festes d’agost al ple de novembre. D’aquesta manera, el 54 Sexenni; festes majors de Morella i declarades festes d’Interés Turístic Nacional i Bé d’Ineterés Cultural Immaterial, començaran el 16 d’agost. També es va aprovar que les festes d’agost se celebren a partir del 4 d’agost. D’aquesta manera, el dissabte es realitza el 1r Consell del Sexenni on es constituirà el mateix i s’iniciaran els treballs d’organització i coordinació per al Sexenni.

La regidora de Festes, Rocío Querol, ha destacat que “el Sexenni són les festes més importants a Morella, se celebren cada sis anys, i volem organitzar des de ja tot aquest any tan especial per als morellans i morellanes”.

Cita a Morella
Un nou cicle de conferències Cita a Morella comença aquest cap de setmana amb ‘La República Catalana vista des de la frontera… amb humor’. Aquesta xerrada a càrrec de Nando Zanoguera, periodista de Catalunya Ràdio, engega aquest cicle que pretén apropar els temes d’actualitat al públic general a través d’experts. Així, el dissabte a les 19.30 hores el periodista explicarà el seu punt de vista sobre el moment que transcorre a Catalunya a través del seu llibre Fora de la Galàxia.

Finalment, aquest cap de setmana s’imparteix a Morella un taller de globoflèxia per a grans i menuts. El taller és al Centre jove des de les 10.00 hores, fins a les 14.00. Aquest està destinat, especialment, a monitors d’activitats d’oci i en finalitzar s’entregarà el certificat de realització del mateix.