El portellà Albert Ferrer arriba onzè a la Marató i Mitja. Resultats dels corredors vilafranquins

783
Albert Ferrer

El passat dissabte 9 de maig es va disputar la prova més popular de la provincia de Castelló pel que fa a les Curses de Muntanya, amb la Marató i Mitja Castelló-Penyagolosa de 63 kms de recorregut, aquesta del 2015 era la 17a edició.

Va ser un dia amb molta calor, fet que va dificultar el bon rendiment al corredors.

A la categoria masculina va guanyar l’aragones Miguel Caballero amb 5h 27m 36s i a la categoria femenina la primera classificada era la corredora de Vall d’Uxó Silvia Miralles amb 6h 39m 55s.

El portellà Albert Ferrer quedava onzé amb 6h 12m 11s.