El polígon industrial Les Casetes de Morella es modernitza amb una pàgina web
El polígon industrial Les Casetes de Morella es modernitza amb una pàgina web

Les obres, finançades per l’IVACE, conten amb un pressupost de 236.918 euros

Aquest matí, el Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, i la Directora General de l’IVACE, Júllia Company, han visitat les obres del polígon industrial Les Casetes de Morella, acompanyats per l’alcalde, Rhamsés Ripollés, i l’arquitecte municipal, Lucas Castellet, han explicat el projecte que s’està realitzant en aquest emplaçament.

El projecte de millora del polígon industrial Les Casetes de Morella, que està finançat per l’IVACE, compta amb un pressupost de 236.918 euros. Aquest servirà per a realitzar les obres de millora de l’accés a tot el polígon, així com habilitar una zona arbrada que integre aquest emplaçament industrial dins del paisatge de Morella.

L’alcalde de Morella ha assenyalat que des del municipi aprofiten l’ajuda per a “modernitzar el polígon i els serveis que ofereix” pel que s’ha creat una pàgina web que done visibilitat a les empreses que estan establertes en este emplaçament.

Finalment, les obres de l’edifici de l’ajuntament de Morella compten amb un pressupost de 90.000 euros. Aquesta obra pretén dotar al consistori d’infraestructures per a facilitar l’accés a tots els serveis.