El paper de la dona en el món rural protagonista de la Escola de la Tardor de Morella
El paper de la dona en el món rural protagonista de la Escola de la Tardor de Morella

La I Escola de la Tardor ‘L’Economia Verda i Nova Ruralitat en Clau de Gènere’, organitzada per la Diputació de Castelló, acosta avui i demà al Centre Cedes de Morella diferents ponències i taules redones sobre el paper de les dones emprenedores en el món rural. Així, les jornades compten amb prop de 60 emprenedores arribades de diferents punts d’Espanya.

S’han obert dues intenses jornades de debat, conferències, taules redones i networking per a millorar les oportunitats de creixement de les dones rurals emprenedores i també complir amb l’objectiu de trencar amb cert aïllament de dones professionals i aprofitar les sinergies amb altres perfils professionals que viuen diàriament la realitat rural de la nostra província o de territoris similars.

Participants
Entre les participants en aquesta primera edició de l’ Escola de la Tardor destaca avui dijous la ponència de Neus Albertos Meri, treballadora social i premi Isabel Ferrer 2017, també la trobada amb Marisa Soleto Àvila, llicenciada en Dret i directora de la Fundació Dones. Sobre la taula, temes tan interessants com ‘La realitat de les dones davant les noves ruralitats i l’ocupació’, i xarrades i col•loquis com el qual es refereix a la ramaderia i l’agricultura: ‘experiències i testimoniatges de dones des d’una perspectiva de nova ruralitat en clau de gènere’.