El Juvenil del Vilafranca tanca la temporada amb una clara derrota a Castelló (5-0)

539

El Juvenil del Vilafranca va jugar el passat dissabte 20 de maig el seu últim partit de lliga, perdent per 5-0 al Camp Chencho de Castelló davant el Primer Toque B.

Els vilafranquins només van poder comptar amb 11 jugadors: Adrian, Marc, Manel, Mateu, Barreda, Carlos, Gabi, Enric, Alejandro, Borja i Ferran.

Al descans el marcador era favorable als castellonencs per 3-0. A la segona part, el Primer Toque B va marcar dos gols més.

L’equip ha acabat la lliga al lloc 11, amb 12 victòries, 3 empats i 15 derrotes, 73 gols a favor i 66 en contra.

Borja amb 14, Enric Beltran amb 14, Youness amb 9, Gabi amb 7 i Mateu amb 6 han sigut els màxims golejadors.