El Juvenil del Vilafranca suma els primers punts com a visitant aquesta temporada

664

Els juvenils del CF Vilafranca van derrotar per 0-1 a l’Alcalá el diumenge 1 de novembre.

Alineació: Enric Dols, Mateu, Bruno, Manel, Marc, Ivan, Pau, Gabi, Enric Beltran, Youness i German.

També van jugar Victor Garcia, Albert i Albert.

Gols: 0-1 German (35)

Als primers minuts, els locals van portar la iniciativa, però amb el pas dels minuts, els vilafranquins tindrien ocasions clares per marcar en botes de German, Youness i Enric Beltran. Després d’un rebuig de la defensa, German marcava el 0-1 als 35 minuts.

A la segona meitat, el Vilafranca va estar ben plantat, el col·legiat es va inventar un penal al minut 60 que cap jugador local havia reclamat i que Enric Dols va aturar. German de falta va poder marcar el 0-2 però el seu llançament de falta va eixir fregant el pal.

El proper dissabte 7 de novembre, partit al Serrito davant el Borriol B a les 16h.