El Juvenil del Vilafranca s’imposa al Moró en un partit boig (4-3)

592

-Xavier Tena Vidal- Els Juvenils van superar per 4-3 al Moró el passat dissabte 14 de maig al Serrito, en un partit amb més dificultats de les previstes.

Alineació: Enric Dols, Marc, Victor Garcia, Bruno, Mateu, Ivan, Pau Roda, Enric Beltran, Gabi, Youness i German.

També van jugar Sergi, Manel, Ferran, Pau Bernad i Jesus.

Gols: 1-0 pròpia porta (5), 1-1 (12), 1-2 pròpia porta (40), 2-2 Gabi (46), 3-2 German (53), 3-3 (59), 4-3 Enric Beltran de penal (73)

Els vilafranquins es van avançar aviat al marcador amb un gol en pròpia porta. Al minut 12 després d’una pilota que no es va despejar va arribar l’1-1. German va tindre una clara ocasió per al 2-1 però el seu tir va eixir alt. A 5 per al descans en una jugada a pilota parada Victor Garcia marcava en pròpia porta l’1-2.

Després del descans, els locals li van donar la volta al marcador amb gols de Gabi i German, però al 59 va arribar el 3-3. Després ocasions per Youness, Marc, Mateu, Sergi i German que va rematar de cap al pal. Enric Beltran va fer el 4-3 de penal al 73. El Moró va tindre alguna aproximació perillosa i Ferran va poder marcar el 5-3.

El proper dissabte 21 de maig, els juvenils acabaran la lliga, jugant novament al Serrito a les 16h davant el Benicense.