El Juvenil del Vilafranca se’n va de buit del camp de Les Palmes Castelló

613

DiaDia

Derrota ajustada del juvenil del Vilafranca per 4-3 al camp Parque Mérida de Castelló el dissabte 7 d’octubre. En un principi el partit s’havia de jugar a Gaeta Huguet pero no hi havien camps disponibles.

Els vilafranquins van afrontar el partit amb nombroses baixes.

D’inici van jugar Adrian, Mario, Angel, Manel, Jaime, Gabi, Andreu, Marc, Jorge, Borja i Marius.

També va participar Bogdan.

Els vilafranquins es van posar per davant al marcador als 36 minuts de joc amb un gol d’Andreu. Pero 1 minut després, els locals marcaven l’1-1.

La segona part va ser molt boja, amb els equips marcant quasi a continuació del rival. Borja de penal va fer el 2-2 al minut 50 i de nou Borja anotava el 2-3 al minut 57. Pero els castellonens feien el 3-3 en sacar de centre i al minut 69 aconseguien el definitiu 4-3.

Aquest proper dissabte 14 d’octubre, partit al Serrito davant el Benicarló B a les 15h.