El Juvenil del Vilafranca segueix amb la seua milloria a casa i derrota el Penyíscola (1-0)

748

DiaDia

Victòria 1-0 del Juvenil del Vilafranca davant el Penyíscola el passat dissabte 24 de març.

D’inici van jugar Mihai, Eric Bellés, Carlos, Marc, Jaime, Gabi, Enric, Mario Madrona, Andreu, Borja i Marius.

També va jugar Jorge.

Els vilafranquins van ixir molt bé al partit i pronte van tindre les primeres ocasions per a marcar.

Al minut 17 després d’un llançament de falta a l’àrea de Carlos, Borja s’avançava al porter i la defensa visitant per fer l’únic gol del partit.

Després, el Penyiscola va tindre alguna ocasió ben solventada per Mihai.

A la segona part, ocasions per al Vilafranca per sentenciar el partit de Jorge i Borja pero es van trobar amb les bones intervencions del porter.

Als minuts finals, els vilafranquins van haver de patir amb 10 jugadors pero finalment van ser capaços de sumar els 3 punts.

El proper partit serà a Cabanes el cap de setmana del 7 i 8 d’abril.