El Juvenil del Vilafranca remonta un 0-2 advers i s’imposa a l’Orpesa (5-2)

478

El Vilafranca juvenil continúa amb els bons resultats de 2017 després de guanyar per 5-2 a l’Orpesa al Serrito el dissabte 11 de març.

Alineació: Adrian, Marc, Manel, Jesus, Eric, Carlos, Barreda, Borja, Enric Beltran, Mateu i Ferran.

També van jugar Marius i Izan.

Gols: 0-1 (1), 0-2 (14), 1-2 Borja (23), 2-2 Borja (28), 3-2 Enric Beltran (29), 4-2 Mateu (62), 5-2 Barreda (69)

Els visitants es van avançar molt prompte, ja que al minut 1 marcaven el 0-1. Al minut 14 va arribar el 0-2. Després els vilafranquins van ser dominadors clars del partit amb moltes ocasions de gol.

Al descans s’arribava amb 3-2 amb 2 gols de Borja i 1 d’Enric Beltran, marcats en només 9 minuts.

A la segona meitat, Mateu i Barreda certificaven la victòria vilafranquina.

El proper partit serà a Castelló davant l’Olímpic Castelló el cap de setmana del 24 i 25 de març.