El juvenil del Vilafranca puntua per primera vegada en empatar a 1 amb l’Sporting Castelló

708
C.F. Vilafranca

Els juvenils del CF Vilafranca van aconseguir el seu primer punt de la temporada, després d’empatar a 1 al Serrito davant l’Sporting Castelló el dissabte 12 d’abril.

Alineació: Enric, Moha, Victor Garcia, Bruno, Pablo Pitarch, Ivan Monfort, Sergi, Ivan Troncho, Nicolas, Mateu i Guillem.

També van jugar Victor Monfort i Arturo.

Gols: 1-0 Nicolas (37), 1-1 (78)

Els vilafranquins van eixir amb moltes ganes i van dominar a la primera part, Nicolas al minut 37 avançava al Vilafranca. L’equip visitant no va arribar amb massa perill a la porteria defensada per Enric.

Després del descans, els castellonencs van ser dominadors, amb els vilafranquins cada vegada més cansats amb el pas dels minuts. Al minut 78 l’Sporting Castelló marcava l’1-1. Als últims minuts, molta emoció tot i que el marcador ja es no es va moure.

Així gran alegria al Serrito, amb un equip que ha passat moltes dificultats i que per fi obtenia punts a la lliga, després del bon treball del darrer tram de temporada.

El proper dissabte 26, els d’Anselmo Martinez jugaran a Torreblanca.