El Juvenil del Vilafranca perd els seus partits de Pasqüa davant el Primer Toque B (3-4) i el Benicense (0-2)

622

El Vilafranca Juvenil ha recuperat durant aquests dies de Pasqüa els partits que es van aplaçar per la neu.

Dijous 13 pel matí s’enfrontaven al tercer classificat, el Primer Toque B, perdent per 3-4 en un gran partit.

Els vilafranquins van tindre moltes baixes i només van poder comptar amb 11 jugadors. Adrian, Eric, Manel, Jesus, Barreda, Carlos, Enric, Gabi, Marc, Borja i Izan.

A la primera part van haver poques ocasions de gol, amb molt de joc al migcamp.

Tots els gols arribarien a la segona part. Marc feia l’1-0 al minut 48, pero en 10 minuts els castellonencs es van posar 1-2. Borja feia al 69 el 2-2. El Primer Toque B tornava a avançar´se al minut 73, Enric feia el 3-3 i finalment els visitants s’emportaven la victòria al minut 88.

Dilluns el rival era el Benicense. Els vilafranquins van fer una molt mala primera part i els visitants se’n van anar 0-2 al descans i van tindre moltes ocasions per sentenciar.

A la segona part, va cambiar totalment el partit i Manel llançava fora un penal al minut 55. Després més ocasions per al Vilafranca amb Enric, Borja i Gabi pero no va haver fortuna cara porteria.

Aquest proper dissabte 22 d’abril, els juvenils jugaran al camp del Borriol B a les 16h.