El Juvenil del Vilafranca perd davant del Benicense i acaba seté la lliga (2-3)

671

Els Juvenils van perdre 2-3 davant el Benicense al Serrito el passat dissabte 21 de maig a l’últim partit de lliga.

Alineació: Adrian Monfort, Marc, Victor Garcia, Bruno, Mateu, Sergi, Pau, Ivan, Enric Beltran, Gabi i Youness.

També van jugar Manel, Ferran i Eric.

Gols: 0-1 (22), 1-1 Gabi (33), 2-1 Enric Beltran (65), 2-2 (75), 2-3 (88)

Partit intens el que es va poder veure al Serrito davant un Benicense amb molts jugadors d’últim any. Els benicenses es van avançar al minut 22. 11 minuts més tard Gabi marcava l’1-1.

A la segona meitat, els vilafranquins van aconseguir el 2-1 en el 65 amb un xut des de fora de l’àrea d’Enric Beltran que va sorprendre el porter. Però els visitants van aconseguir remontar a l’últim quart d’hora amb gols en el 75 i el 88. Bruno va enviar una pilota al travesser en temps afegit.

Així, els de Jordi Monferrer i David Prades han acabat la lliga en setena posició, amb 10 victòries, 8 empats i 10 derrotes. Els màxims golejadors han estat Youness amb 14, German 10, Gabi 9 i Enric Beltran 6.