El Juvenil del Vilafranca obté una treballada victòria davant l’Atzeneta

616

-Xavier Tena Vidal-

El Juvenil del CF Vilafranca es va imposar per 3-1 al Atzeneta al Serrito el dissabte 12 de desembre.

Alineació: Adrian Monfort, Marc, Bruno, Victor Garcia, Mateu, Sergi, Manel, Albert, Enric Beltran, Youness i Gabi.

També van jugar Ferran, Pau, Eric i Pau Roda.

Gols: 1-0 Mateu (9), 1-1 (60), 2-1 Gabi (61). 3-1 Eric (84)

Primera meitat prou igualada en què els vilafranquins es van avançar als 9 minuts amb un gol de Mateu de cap després d’un córner. Youness va tenir una clara ocasió per marcar el 2-0 però el porter visitant ho va evitar.

Després del descans, l’Atzeneta empatava al 60, i un minut més tard Gabi marcava un golàs en el 2-1. Als últims 20 minuts, el Vilafranca va ser superior amb ocasions per Youness i Gabi. Eric al 84 sentenciava el partit.

El proper dissabte 19 de desembre últim partit abans de l’aturada nadalenca, a les 18’45 als Camps Gaetà Huguet de Castelló davant el Torresport.