El Juvenil del Vilafranca inicia la pretemporada amb bones sensacions tot i perdre a Jérica

598
El Juvenil del CF Vilafranca va jugar el diumenge 6 el seu primer partit de pretemporada, desplaçant-se al camp del Jerica, on va perdre per 3-2. D’inici van jugar Enric Dols, Mateu, Sergi, Ferran, Marc, Ivan, Pau, Manel, Gabi, German i Enric Beltran. També van participar Adrian, Youness i Pablo. Els locals es van adelantar al minut 23. Després German va enviar una pilota al pal.

A la segona part, el Jerica marcava el 2-0 de penal al minut 55. 4 minuts més tard, Ivan de falta directa xutava al pal. Els vilafranquins van reaccionar a mitjans de la segona part i aconseguien igualar el marcador amb els gols de Gabi i Youness als minuts 73 i 76.  Quan quedaven 4 minuts per al final arribaria el definitiu 3-2.
El proper dissabte 12 de setembre, els de David Prades i Jordi Monferrer jugaran el seu segon partit de pretemporada, serà al Serrito davant l’Atzeneta a les 17h.