El juvenil del Vilafranca guanya per 2-0 a Atzeneta

628
-Xavier Tena Vidal-
Els juvenils del CF Vilafranca van guanyar 2-0 al Atzeneta al Serrito en la vesprada del dissabte 18 d’octubre.
Alineació: Enric Dols, Eric, Bruno, Victor Garcia, Mateu, Sergi, Pau, Youness, Enric Beltran, Victor Pardo i Javi.
També van jugar Miguel i Ivan Troncho.
Gols: 1-0 Javi (54), 2-0 Miguel de penal (75)

Els vilafranquins van patir per moments en aquesta primera meitat, davant un rival molt millorat respecte al 8-0 de la pretemporada. Un Atzeneta que a punt va estar d’avançar-se al marcador, amb una pilota al pal després d’un servei de córner sobre el minut 20. En aquesta primera meitat, els vilafranquins no van estar gens còmodes en atac. Després del descans, els de Sergio Porcar i Carlos Barreda van millorar notablement i Javi al 54 marcava el 1-0. Després més ocasions d’ampliar l’avantatge, fins que al 75 una bona jugada col · lectiva acabava en penal i expulsió a favor, que Miguel convertia en el 2-0. Minuts més tard, els vilafranquins també es van quedar amb 10, per expulsió d’Enric, situant-se sota pals Bruno i el penal a favor de Atzeneta anava fora. En el 89, nou penal per al Vilafranca, però Sergi va veure com el porter li endevinava la intenció. El proper dissabte 25 d’octubre partit al Perpetu Socors de Castelló davant el Torresport a les 18’15.