El Juvenil del Vilafranca goleja el Torreblanca amb hattrick de Borja (5-0)

797

DiaDia

Gran victòria del Vilafranca Juvenil per 5-0 davant el Torreblanca al camp del Serrito el dissabte 28 d’abril.

L’11 inicial va estar format per Mihai, Mario Prades, Eric Bellés, Andreu, Gabi, Borja, Enric, Jaime, Marius, Carlos i Mario Madrona.

També van jugar Jorge i Eric Sales.

Davant d’un rival que va arribar a Vilafranca amb 10 jugadors, els jugadors dirigits per Manel Prades van deixar quasi sentenciat el partit al minut 25 de partit després de les dianes de Borja i Enric.

Només començar la segona part, Jorge feia el 3-0 i després Borja completava el seu hattrick marcant 2 gols en només 3 minuts. El jugador de La Iglesuela arriba als 25 gols a la competició.

El proper partit serà al camp de L’Alcora C possiblement diumenge 6 de maig a les 18h.