El Juvenil del Vilafranca goleja còmodament l’Olímpic Castelló (9-0)

539

Els Juvenils van golejar l’Olimpic Castelló, cuer de la categoria per 9-0 al Serrito el dissabte 19 de novembre.

Alineació: Adrian, Marc, Manel, Pau, Eric, Mateu, Borja, Enric, Youness, Gabi i Ferran.

També van jugar Carlos i Izan.

Gols: 1-0 Borja (2), 2-0 Gabi (4). 3-0 Ferran (9), 4-0 Youness (28), 5-0 Manel (35), 6-0 Pau (42), 7-0 Enric (57), 8-0 Marc (71), 9- 0 Marc (85)

Partit molt còmode per als vilafranquins que al minut 28 ja dominaven per 4-0. L’equip visitant va mostrar moltes mancances, especialment en el replegament defensiu. A la segona part, els vilafranquins van baixar una mica i al final el marcador va ser de 9-0.

Marc va fer doblet i també van marcar Borja, Gabi, Ferran, Youness, Manel, Pau i Enric.

El proper dissabte 27 de novembre, un altre partit al Serrito davant el Benicàssim, en horari per determinar.