El Juvenil del Vilafranca goleja a Castelló (2-6)

689

-Xavier Tena Vidal-

El Juvenil del CF Vilafranca es va retrobar amb la victòria després de golejar 2-6 al Primer Molí al Chencho de Castelló el dissabte 5 de desembre.

Alineació: Enric Dols, Ferran, Bruno, Victor Garcia, Marc, Manel, Pau, Albert, Gabi, Youness i German.

També van jugar Alejandro, Eric i Adrian Monfort.

Gols: 0-1 German (4), 0-2 Albert (7), 0-3 Youness (30), 0-4 German (38), 1-4 (53), 1-5 German (68), 2 -5 (69), 2-6 German (88)

Els vilafranquins afrontaven el partit davant el cuer amb algunes baixes que per a res es van notar.

El domini vilafranquí a la primera meitat va ser total i al descans s’arribava amb 0-4 amb 2 gols de German i Albert i Youness marcaven un cada un. El conjunt local va arribar poc a la porteria d’Enric Dols i també van haver diverses agressions que el col·legiat no va voler veure.

Després del descans, gols per part dels 2 equips, el 1-4 al 53, German marcava el 1-5 en el 68, el Primer Molí marcaria gairebé seguit el 2-5 i German tancava el marcador al 88 amb el 2-6. Els locals van acabar amb 10 també per agressió.

El proper dissabte 12 de desembre els de David Prades i Jordi Monferrer jugaran al Serrito davant l’Atzeneta a les 16h.