El juvenil del Vilafranca empata a Benicarló

682
Els juvenils del CF Vilafranca van aconseguir empatar (1-1) al camp del Benicarló Base Futbol B el matí del diumenge 1 de febrer.

Alineació: Enric Dols, Mateu, Pau, Bruno, Moha, Sergi, Victor Pardo, Ivan Troncho, Enric Beltran, Sergi, Miguel i Ivan Monfort. També va participar Victor Monfort. Gols: 1-0 de penal (20), 1-1 Ivan Monfort (54)
Partit molt igualat a la primera part. Els locals van marcar el 1-0 de penal xiulat al porter Enric, que va ser dubtós. A la segona meitat, els vilafranquins van ser millors que el rival i Ivan Monfort va marcar el 1-1 al minut 54. Al tram final del partit, el Benicarló Base B es va quedar amb 10 i els de Sergio Porcar i Carlos Barreda van tindre diverses ocasions per emportar-se els 3 punts. El proper dissabte 7 de febrer, partit al Serrito davant l’Olimpic Castelló a les 15’45.