El Juvenil del Vilafranca deixa bones sensacions al primer partit de pretemporada (4-2)

560

DiaDia

Els Juvenils del Vilafranca van jugar el seu primer partit de pretemprorada el passat dissabte 2 de setembre al Serrito davant Cabanes, obtenint la victòria per 4 gols a 2.

D’inici van jugar Adrian, Jaime, Manel, Jesus, Eric Sales, Carlos, Jorge, Marc, Gabi, Marius i Borja.

També van jugar Pau, Eric Bellés i Bruno

Als primers minuts els vilafranquins van ser molt superiors al seu rival i van disposar de vàries oportunitats per marcar.

Al minut 9, Marius feia l’1-0. Al minut 26 el marcador ja era de 3-0 amb gols de Gabi i Borja.

A la segona part, Carlos des de fora de l’àrea feia el 4-0. Després els vilafranquins van notar el cansament i el conjunt visitant va marcar 2 gols en 2 minuts. Adrian va fer parades de mèrit i a poc per al final, Gabi va enviar un llançament de falta directa al travesser.

Aquesta temporada el Juvenil del Vilafranca presenta noves incorporacions amb jugadors juvenils i cadets procedents del Renomar Els Ports i de l’Alt Maestrat.

El proper dissabte 9 de setembre, nou amistos al Serrito davant el Calanda.