El Juvenil del Vilafranca continúa sense guanyar fora des del gener (2-0)

628

-Xavier Tena Vidal- Els Juvenils van perdre 2-0 a Els Ibarsos davant el Atzeneta el dissabte 23 d’abril.

Alineació: Adrian Monfort, Mateu, Bruno, Victor Garcia, Manel, Marc, Ivan, Pau Roda, Enric, Gabi i Youness.

També van jugar Ferran i Pablo Bernad.

Gols: 1-0 (12), 2-0 (35)

El partit va estar marcat per la forta pluja que va caure sobre el terreny de joc. Els visitants van eixir un poc despistats i l’Atzeneta va fer el 1-0 al minut 12. Al 35 va arribar el 2-0 en una jugada polèmica que va acabar en penal, Adrian Monfort va despejar però al rebot va arribar el 2-0.

A la segona part, els locals es van quedar amb 10, Manel va enviar una pilota al travesser i a 10 per al final Pablo Bernad també va ser expulsat.

El proper dissabte 30 d’abril, partit en el Serrito davant el Torresport a les 16h.