El Juvenil del Vilafranca comença la lliga amb un empat (3-3)

552

DiaDia

Els juvenils van començar la Lliga amb un empat 3-3 davant el Borriol B al Serrito a la vesprada del dissabte 30 de setembre.

Alineació: Adrian, Marc, Manel, Angel, Jaime, Jorge, Carlos, Andreu, Enric, Borja i Gabi.

També van jugar Marius, Bogdan i Mariol.

El Borriol B va eixir fort als primers minuts de partit i al 8 va arribar el 0-1. Els vilafranquins van tindre alguna oportunitat per marcar a les botes de Gabi, mentre que Manel va salvar baix pals a poc per al descans. El porter Adrian també va fer parades de mèrit. A la darrera acció de la primera meitat, Gabi va aconseguir el 1-1.

Després del descans, els vilafranquins van controlar el partit per moments, arribant 2 gols en poc espai de temps anotats per Jorge i Marc. No obstant això, el conjunt visitant marcaria molt ràpid el 3-2. A 7 per al final, el Borriol B va aconseguir el 3-3 definitiu, d’ací al finals, ocasions finals per als dos equips però el marcador ja no es va moure.

El proper partit serà a Castelló el dissabte 7 d’octubre visitant a Les Palmes Castelló a les 16’15 als Camps Gaeta Huguet.