El Femení Futbol Sala Vilafranca s’imposa al Castelló Atlètic A amb comoditat (7-1)

733

DiaDia

El Femení Futbol Sala va derrotar per un clar 7-1 al Castelló Atlètic A el dissabte 21 d’octubre.

Van participar Lucia, Andrea Sales, Itziar, Laura Tena, Marta, Andrea Prades, Rebeca, Ana i Raquel.

Les vilafranquinas van encarrilar el partit molt ràpid i als 10 minuts ja dominaven 3-0 amb 2 gols de Rebeca i d’un de la castellonenca Marta. Al minut 19, Marta feia el 4-0 amb el qual s’arribava al descans.

A la segona meitat, van arribar 3 gols més aconseguits per 2 per Ana i l’altre per Andrea Sales. Moltes proves a l’equip al tram final i el Castelló Atlétic A marcava el 7-1 definitiu al minut 38.

El proper partit serà a Alboraia en principi el dissabte 28 d’octubre a les 16h.