El Femení Futbol Sala Vilafranca perd la Copa de Reis als penals davant l’Albocàsser (2-2)

838

El passat dissabte 7 de gener, el nou poliesportiu de Rosildos acollia la Copa de Reis de l’Associació d’Amics del Futbol Sala de Castelló.

Entre els partits que es van jugar hi havia el partit femení entre el Vilafranca i l’Albocàsser, amb derrota de les vilafranquines a la tanda de penals, després que el partit acabara 2-2.

Van participar Lucia, Andrea Prades, Alicia, Itziar, Laura Tena, Laura Segura, Ana, Silvia, Celia, Irene, Rebeca i Laura Ponz.

L’Albocàsser es va avançar al marcador al minut 5. Al 15, Rebeca feia l’empat a 1, resultat al descans.

A la segona part, Celia va marcar el 2-1, les vilafranquines tindrien opcions de fer més gols, pero finalment l’Albocàsser igualava el marcador a 3 minuts del final.

A la tanda de penals, les vilafranquines fallaven 1 dels llançaments, mentre el seu rival els va anotar tots.

En principi aquest dissabte 14 de gener, altre Vilafranca – Albocàsser, en aquest cas de lliga, per tancar la penúltima volta de competició. Una resultat positiu per a les vilafranquines deixaria el títol a tocar.