El Femení Futbol Sala Vilafranca perd la Copa als penals davant l’Albocàsser (3-4)

743

El Femení Futbol Sala Vilafranca va perdre la final de la Copa a la tanda de penals davant l’Albocàsser al partit disputat a Benicàssim el passat dissabte 17 de juny.

Van participar Lucia, Vicky, Ana Viciano, Irene, Andrea Sales, Laura Ponz, Rebeca i Andrea Prades.

Les vilafranquines dominaven al descans 2-0 amb els gols de Vicky i Andrea Prades.

Pero l’Albocàsser va igualar el marcador amb gols al primer i l’ultim minut de la segona part.

A la tanda de penals, el Vilafranca només anotava 1 dels 3 llançaments i l’Albocàsser va marcar 2.

Així, les jugadores entrenades per Juanan Garcia i Diego Gargallo acaben una gran temporada, sent campiones de Lliga i subcampiones de la Copa i la Copa de Reis. També van representar Castelló al Campionat d’Espanya de Clubs.