El Femení Futbol Sala Vilafranca perd a València tot i fer una bona primera part (6-2)

768

DiaDia

Derrota per 6-2 del Femení Futbol Sala Vilafranca en la seua visita al Na Rovella de València el diumenge 4 de novembre.

Van participar Lucia, Alicia, Andrea Sales, Itziar, Ana, Laura Tena, Rebeca i Andrea Prades.

Les valencianes es van posar ràpidament amb 2-0 al seu favor. Alicia al minut 10 va fer el 2-1, pero després el Na Rovella es posava 4-1 i de nou Alicia a poc del descans anotava el 4-2.

A la segona part, les vilafranquines van tindre opcions per marca més gols, pero serien les locals les que als minuts 35 i 39 sentenciaven.

El proper partit serà a casa davant l’Alcora, dissabte 10 de novembre a les 19h.