El Femení Futbol Sala Vilafranca perd a casa amb el Cabanes (2-4)

492

DiaDia

Segona derrota del Femení Futbol Sala Vilafranca a la Lliga Autonòmica després de perdre 2-4 amb el Cabanes el passat dissabte 27 d’octubre.

Van participar Lucia, Andrea Sales, Itziar, Silvia, Laura Ponz, Alicia, Maria i Rebeca.

Les visitants es van avançar al marcador  al minut 12, pero ràpidament Laura Ponz feia l’1-1. Itziar va marcar el 2-1 al minut 15, pero les visitants a 30 segons del descans marcaven el gol de l’empat.

A la segona part, les visitants van ser superiors i amb gols als minuts 32 i 38 s’emportaven la victòria.

El proper partit serà a Albocàsser el dijous 1 de novembre per recuperar el partit ajornat per les pluges.

I dissabte a les 16’30 també jugaran a València al Poliesportiu de Natzaret davant el Na Rovella a les 16’30h.