El Femení Futbol Sala Vilafranca obté la seua primera victòria

612
El Femení Futbol Sala va aconseguir la seva primera victòria de la temporada després de vèncer per 3-0 al Moró el dissabte 31 d’octubre.

Van participar Lucia, Celia, Andrea Sales, Alicia, Rebeca, LauraTena, Itziar, Laura Segura, Silvia, Irene i Vicky.
Les vilafranquines van començar dominant els primers 5 minuts, tenint diverses ocasions de gol que no es van poder materialitzar.Després el partit es va igualar i el Moró va tenir les seues oportunitats amb bones aturades de Lucia. Alícia marcava l’ 1-0 al minut 18.Després del descans, oportunitats per a tots dos equips, però les vilafranquines van ser més efectives i amb els gols d’Andrea Sales i Silvia van tancar el partit amb 3-0.El proper dissabte 7 de novembre, partit a Figueroles a les 17h.