El Femení Futbol Sala Vilafranca obté el seu primer títol, la Copa B

1865

-Xavier Tena Vidal-

El passat diumenge 19 de juny, el Femení Futbol Sala Vilafranca es promaclava campió de la Copa B de l’Associació de Futbol Sala de Castelló, després d’imposar-se a la final al Traiguera per 7-1 al partit jugat al Poliesportiu de L’Alcora. D’aquesta manera, el Club de Futbol Vilafranca aconseguia un nou trofeu, 20 anys després de l’última lliga de Segona Regional guanyada per l’Amateur. A la final van jugar Lucia, Rebeca, Angela, Andrea Sales, Vicky, Celia, Alicia, Itziar, Silvia, Laura Segura, Andrea Prades i Laura Tena.

El partit va estar igualat fins a la primera part, a la qual s’arribaria amb 1-1 al marcador, fallant les vilafranquines clares ocasions de gol i aprofitant el Traiguera un contraatac. A la segona part, a partir del 2-1 del Vilafranca, la superioritat si que es va plasmar al marcador fins al 7 definitiu. Alicia i Vicky marcaven per partida doble i també veien porteria Rebeca, Laura Segura i Itziar. Un bon nombre d’aficionats de Vilafranca no es van voler perdre aquesta final tot i l’hora matinera del partit, les 10’15h.

A continuació, es va disputar la final A de la Copa, en un emocionant partit, Alcora “B” i Moró empataven a 3 i finalment el conjunt local guanyava als penals. Una vegada acabats els partits, l’Associació de Futbol Sala de Castelló va fer entrega dels trofeus de Lliga i Copa i també es premiava a les jugadores que formaven part del quintet de la competició on el Femení Futbol Sala Vilafranca tenia representació amb la jugadora de Cantavieja Itziar Altaba Sales.