El Femení Futbol Sala Vilafranca guanya la lliga a L’Alcora (1-7)

1144

El Femení Futbol Sala Vilafranca ja és campió de lliga de l’Associació d’Amics del Futbol Sala de Castelló, després de derrotar per 1-7 a L’Alcora el diumenge 29 de gener.

El partit es va tindre que jugar a L’Alcora degut als problemes ocasionats per la neu al Poliesportiu de Vilafranca.

Per part vilafranquina van participar Lucia, Itziar, Silvia, Irene, Laura Tena, Alicia, Laura Ponz, Celia i Laura Segura.

Als primers minuts, L’Alcora sorprenia a les vilafranquines fent l’1-0, pero al descans s’arribaria 1-2 amb gols d’Irene i Itziar.

A la segona part, Celia i Irene marcaven als 10 primers minuts i el partit quedava sentenciat. Després 2 gols de Laura Segura i 1 d’Alicia completaven el marcador final d’1-7.

Així, segon títol per al Femení Futbol Sala Vilafranca, guanyant la lliga a falta de 3 partits per disputar.

El proper partit es jugarà a la pista del Moró.

L’equip es classifica per jugar el Campionat d’Espanya d’Associacions de Futbol Sala que es jugarà a Elx al mes de juny.

A més, l’entrenador vilafranquí Juanan Garcia serà seleccionador de Castelló junt al bocassí Ruben Adell al Campionat d’Espanya de Seleccions d’Associacions els dies 5, 6 i 7 de maig a Salou. El combinat castellonenc segurament comptarà amb alguna jugadora de l’equip vilafranquí i buscarà revalidar el títol aconseguit l’any passat a Cartagena amb la participació d’Itziar.