El Femení Futbol Sala Vilafranca goleja L’Alcora en l’estrena lliguera (5-0)

667

Contundent victòria del Femení Futbol Sala Vilafranca al seu debut a la lliga 2016-2017 de l’Associació d’Amics del Futbol Sala de Castelló.

Les vilafranquines derrotaven 5-0 a L’Alcora al Poliesportiu de Vilafranca el passat dissabte 15 d’octubre.

Van participar Lucia, Itziar, Alicia, Rebeca, Ana, Andrea Prades, Silvia, Laura Segura, Andrea Sales i Laura Tena.

Les locals van dominar el partit a la primera part, pero el marcador al descans només era d’1-0 amb gol d’Itziar, tot i que van tindre moltes ocasions per a marcar abans del gol.

A la segona part, l’encert del Vilafranca va ser major i 2 gols d’Alicia, 1 d’Andrea Sales i 1 d’Itziar tancaven el marcador final de 5-0. L’Alcora va tindre alguna ocasió per marcar pero es va trobar amb les bones intervencions de Lucia.

El proper dissabte 22 partit a Moró a partir de les 18h.