El Femení Futbol Sala Vilafranca empata amb l’Albocàsser en un derbi vibrant (4-4)

678

El Femení Futbol Sala va empatar 4-4 amb l’Albocàsser al Poliesportiu el dissabte 12 de gener.

Van participar Lucia, Andrea Sales, Maria, Itziar, Ana, Silvia, Laura Ponz, Alicia i Rebeca.

Les vilafranquines van estar molt encertades a la primera part i marxaven 3-0 al descans amb gols d’Alicia, Andrea Sales i Laura Ponz.

A la segona part, Ana al minut 26 feia el 4-0. L’Albocàsser va canviar la dinàmica del partit jugant els 14 minuts restants amb porter jugador i les visitants van poder igualar el marcador 4-4 al minut 36 i tindrien moltes ocasions per acabar emportant-se els 3 punts.

El proper partit del Femení Futbol Sala Vilafranca serà a Cabanes, possiblement el diumenge 20 de gener a les 18’30h.