El Femení Futbol Sala Vilafranca dona un pas important cap a la Final de Copa (6-3)

657

El Femení Futbol Sala es va imposar per 6-3 a l’Albocàsser a la tarda del diumenge 10 d’abril.

Van participar Lucia, Andrea Sales, Vicky, Laura Tena, Celia, Laura Segura, Itziar, Alicia, Silvia i Angela.

Les villafranquinas van portar el pes del partit a la primera part però només van poder arribar 2-1 al descans amb els gols d’Andrea Sales i Vicky.

Només començar la segona part, Angela posava el 3-1 al marcador, però el Albocàsser va reaccionar i ràpidament es va passar al 3-3 en el minut 26 de partit. En el tram final, les vilafranquines van certificar la victòria amb gols de Vicky, Alicia i un en pròpia porta.

El proper partit serà a Traiguera el cap de setmana del 16 i 17 d’abril.