El Femení Futbol Sala Vilafranca continúa intractable a casa (8-1)

662

DiaDia

Victòria per golejada del Femení Futbol Sala Vilafranca per 8-1 davant l’Alcora el passat diumenge 28 de gener.

Van participar Lucia, Andrea Sales, Laura Tena, Itziar, Ana, Silvia, Rebeca, Marta i Sara.

Les vilafranquines van fer l’1-0 als pocs de segons de joc amb gol d’Itziar. Pero 1 minut després, les visitants marcaven l’1-1.

Al descans s’arribaria amb 3-1, marcant Itziar i una jugadora alcorina en pròpia porta.

A la segona part, el domini vilafranquí va ser molt gran a partir del 4-1 amb el que Itziar completava el seu hattrick. Andrea Sales, Rebeca, Silvia i Marta marcaven els gols per deixar el 8-1 definitiu.

El proper partit serà a Albocàsser per començar la segona volta de la lliga, en data i hora per determinar.