El Femení Futbol Sala Vilafranca continúa amb ple de victòries al imposar-se a Albocàsser (0-2)

750

Victòria molt important del Femení Futbol Sala per 0-2 a Albocàsser en la vesprada del diumenge 13 de novembre.

Van participar Lucia, Celia, Itziar, Ana, Andrea Sales, Laura Ponz, Alicia, Sílvia, Irene i Laura Segura.

El partit es va posar molt prompte de cara per a les vilafranquines, ja que als 4 segons de joc, Itziar anotava el 0-1. Les visitants van dominar el partit en aquesta primera meitat, i Laura Segura marcava el 0-2 a 1 minut per al descans.

A la segona part, l’Albocàsser va dominar el partit amb bastants ocasions, amb bona actuació de Lucia a la porteria, el que unit al bon treball defensiu del Vilafranca, va acabar certificant la victòria.

El proper cap de setmana del 20 i 21 de novembre, comença la segona volta de la lliga, amb visita al segon classifcat, Alcora.