El Femení Futbol Sala Vilafranca obté una important victòria a Moró en partit aplaçat (0-3)

658

El dimecres 2 de novembre per la nit, el Femení Futbol Sala recuperava un partit que tenia aplaçat a Sant Joan de Moró, obtenint la victòria per 0-3.

Per part vilafranquina van participar Lucia, Andrea Sales, Itziar, Celia, Laura Ponz, Ana, Laura Tena, Irene i Rebeca.

El partit es va posar molt prompte de cara per a la xiques de Juanan Garcia, que al minut 2 ja guanyaven amb gol d’Ana. La mateixa Ana seria l’autora del 0-2 transformant un penal al minut 18.

A la segona part, Andrea Sales marcava el 0-3 i tots dos conjunts van tindre opcions de fer més gols.

Aquest dissabte 5 de novembre, el Femení Futbol Sala Vilafranca rebrà al Llucena a les 19h.