El Femení Futbol Sala goleja 7-0 al Llucena i acaba al seté lloc (7-0)

718

El Femení Futbol Sala va tancar la lliga amb una clara golejada per 7-0 davant el Llucena.

Van participar Lucia, Andrea Prades, Irene, Itziar, Laura Tena, Marina, Joana, Laura Segura, Andrea Sales, Alicia, Marta i Rebeca.

Gols: 1-0 Andrea Sales, 2-0 Marta, 3-0 Alícia, 4-0 Rebeca, 5-0 Rebeca, 6-0 Laura Tena, 7-0 Andrea Prades.

Les vilafranquines van ser superiors al llarg de tot el partit. Al descans el marcador era de 2-0 amb gols d’Andrea Sales i Marta. A la segona part van marcar 2 gols Rebeca i 1 Laura Tena i Andrea Prades.

Així l’equip ha acabat la lliga en setena posició, després de 16 partits, 6 victòries, 1 empat i 9 derrotes, 67 gols a favor i 57 en contra.

Celia amb 12, Rebeca i Alicia amb 8 i Vicky i Itziar amb 6 han estat les màximes golejadores.

Ara l’equip participarà a la Copa B, visitant al propi Llucena el proper cap de setmana del 19 i 20 de març. També estan en aquest grup Traiguera, Orpesa i Albocàsser.

Els 2 primers classificats d’aquesta lligueta a doble volta jugaran la final a l’Alcora el diumenge 19 de juny.