El Femení Futbol Sala debuta a la Lliga Autonòmica superant l’Albocàsser (4-1)

860

DiaDia

Ahir dijous 12 d’octubre pel matí es va recuperar el partit que es va ajornar fa 2 setmanes entre el Vilafranca i l’Albocàsser corresponent a la lliga autonòmica. Les vilafranquines van guanyar 4-1.

Van participar Lucia, Itziar, Andrea Sales, Laura, Andrea Prades, Ana, Silvia, Celia i Sara.

Les vilafranquines van començar molt bé l’encontre, ja que als 4 minuts de joc dominaven 2-0 amb els gols d’Itiziar i Ana. D’ací al final de la primera part, l’Albocàsser va tindre ocassions i al minut 19 feien el 2-1.

A la segona part, ràpidament dos gols d’Itziar i Ana deixaven el partit senteciat. Van haver ocasions per als 2 equips, pero el marcador ja no es va moure.

Aquest dissabte 15 d’octubre, es disputarà la segona jornada. Les xiques de Juanan Garcia i Diego Gargallo jugaran a la pista del Cabanes A a les 12’30h.