Aplicació Ceramics

Amb el nom de CERAMICS, s’ha presentat l’aplicació informàtica per a dispositius mòbils (Android i IOS) que permet localitzar espais públics de la nostra província en els quals s’ha utilitzat la ceràmica d’una forma innovadora. L’aplicació no només permet situar aquestos projectes sinó també establir una ruta per a poder visitar-los sobre la base de la seua proximitat al lloc on ens trobem, obtenir més informació i curiositats sobre el projecte i consultar la seua galeria fotogràfica.

Aquesta iniciativa s’ha desenvolupat per la Diputació Provincial i el Col·legi Territorial d’Arquitectes a partir del Treball Final de Grau de Florència Martina, estudiant de la Universitat Jaume I, qui plantejava un recorregut al llarg de diferents obres ceràmiques utilitzant les noves tecnologies per al turisme com poden ser les aplicacions per a smartphones.

En l’actualitat apareixen en la APP 42 obres situades al llarg de tota la nostra província, però els usuaris podran enviar suggeriments per a ser incloses que es validaran per un comitè tècnic, de manera que l’aplicació actualitzarà constantment els seus continguts. A més d’en l’aplicació, es van a poder seguir les novetats i projectes pujats en xarxes socials com Instagram, Facebook i Twitter amb l’etiqueta #ceramicsAPP