Portada Las letras de Morella
Portada Las letras de Morella
Portada Las letras de Morella

El cantautor i poeta Pablo Guerrero ha publicat una nova obra que es titula “Les lletres de Morella“. L’artista utilitza la poesia per mostrar les seves experiències pels Ports i el Maestrazgo aragonès. Així, aquests poemaris suposen un viatge també en el temps, per tornar a l’època d’infantesa de l’autor amb la passió per la terra com a teló de fons.

Pablo Guerrero és un conegut cantautor afincat a Madrid que des de finals dels vuitanta ha publicat poemaris com Temps que espera, Vivint segles, escrit en una pedra, El cel tan sols, No són flocs de neu? i Sense soroll de paraules. També ha tret més de deu discos, en els seus més de quaranta anys de trajectòria. Entre ells, va destacar A càntirs, entre molts treballs com Perquè estimem el foc, A tapar el carrer, Tota la vida és ara o Llops sense son.

L’autor ha enviat un exemplar d’aquest llibre dedicat a Morella. L’alcalde de la localitat, Rhamsés Ripollés, ha expressat el seu agraïment remetent una carta i convidant-lo a realitzar una presentació a la localitat. A més, el primer edil assenyalava que “és molt especial que Pablo Guerrero dedique un llibre a la nostra ciutat, contribuint d’una manera important a ampliar el catàleg cultural sobre Morella”. L’alcalde també afirmava que “les lletres són una forma molt rellevant de promoció per a Morella”.