El campió Vinromà va ser contundent en atac al Serrito (1-3)

730

Derrota de l’Amateur davant el nou campió de Segona Regional, el Vinromà per 1-3 al Serrito el diumenge 3 de maig.

Uns 100 aficionats visitants van presenciar el partit, al que van debutar els juvenils Moha, Víctor García i Enric Dols.

Alineació: Adrian Vicente, Fermín, Héctor Artola, Alejandro, Pablo Pitarch, Ivan Troncho, Ismael, Christian, Adrian Andrés i Pablo Andrés.

També van jugar: Moha, Sergi, Víctor García i Enric Dols.

Gols: 0-1 (30), 0-2 (70), 0-3 (77), 1-3 cristiana (88)

Els visitants van eixir molt forts i als 10 primers minuts van tindre 3 ocasions clares per a marcar. El 0-1 va arribar al 30, després Ismael va enviar una pilota al pal.

A la segona part, Adrian Andrés va poder empatar amb una bona intervenció del porter visitant. El Vinromà va fer 2 contres letals als minuts 70 i 77 que van posar el 0-3 i Christian marcava des fora de l’àrea l’ 1-3 a poc del final.

Moltes baixes als vilafranquins, la qual cosa va propiciar que jugaren 4 juvenils, arribant a estar 4 sobre el camp als últims 10 minutes.

El proper dissabte 9 de maig a les 17h, darrer desplaçament de la temporada al camp de l’Alcora B.