Tram Morella Sud

– Aquest nou tram completa la remodelació de la carretera nacional fins a Morella

– El projecte d’aquest tram de la N-232 compta amb un pressupost de 239.311,38 euros

El Bulletí Oficial de l’Estat va publicar ahir la licitació de les obres de la N-232 del tram Masía la Torreta-Morella Sud. D’aquesta manera, el nou tram, junt amb el del port de Querol, completa la remodelació de la carretera nacional fins a Morella. El projecte compta amb un pressupost de 239.311,38 euros del Ministeri de Foment i serveix per a millorar les comunicacions entre l’interior i la costa a la província de Castelló.

Així, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha comentat que “es tracta d’un pas més per a veure completada la nova N-232” i ha afegit que “aquestes obres haurien d’anar junt amb les del tram del port de Querol per tal de veure la remodelació de la nacional al més prompte possible”. L’edil ha recordat que “es tracta d’un projecte que ja s’havia aprovat anteriorment i ha estat parat durant molt de temps”. A més, Rhamsés ha recalcat “la importància d’aquesta carretera per a Morella i l’interior de la província que necessiten tindre millor comunicació amb els nuclis de població més grans”.

Cal recordar que el passat 27 de juny es van iniciar les obres del Tram del port de Querol en un acte on va acudir el Ministre de Foment, Íñigo de la Serna, la Consellera de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Maria José Salvador, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el President de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, entre altres autoritats. Tanmateix, en aquest tram s’estan realitzant els treballs topogràfics.