El 54 Sexenni es presenta a la fira B-Travel de Barcelona
El 54 Sexenni es presenta a la fira B-Travel de Barcelona

Dissabte es va presentar en Saló Internacional de Turisme de Catalunya, anomenat també fira B-Travel, el 54 Sexenni de Morella que tindrà lloc del 18 al 27 d’agost. L’acte van tenir lloc en el pavelló de la Comunitat Valenciana i va estar presentat pel reconegut periodista Víctor Amela.  En aquest, van intervindre l’alcalde de la ciutat, Rhamsés Ripollés, i el president de l’associació de los Pueblos Más Bonitos de España, Fran Mestre.

L’alcalde va indicar que “el 54 sexenni ja està en marxa. Danses i carrers ja agafen marxa  gràcies a l’esforç de la societat morellana  que està sent molt important per preparar el millor sexenni possible. Finalment Ripollés va agraïr que “sempre és un plaer promocionar Morella a Catalunya, terra d’acolliment de molts emigrants morellans en el segle XX, que encara continuen la seua estreta relació amb la nostra ciutat”.

La fira B-Travel , celebrada en el recinte de  Fira de Barcelona de Montjuic, promociona més de 40 destinacions internacionals a més de totes les Comunitats Autonòmiques. També compta amb més de 200 expositors nacionals i internacionals com agències de viatges o turoperadors.