Morella presenta un balanç turístic molt positiu durant 2017 amb quasi 100.000 visitants al Castell, la qual cosa suposa un increment d’un 4% respecte del 2016. A més, la resta d’espais municipals també han tingut molt bones xifres durant el 2017 i han superat les 140.000 visites en conjunt. També han crescut les pernoctacions en autocaravana. Així, prop de les 2.500, un 7,5% més que en l’any anterior. Aquestes dades són les més elevades des de que hi ha estadístiques. Aquestes xifres s’han complementat amb una bona ocupació durant l’any.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “ha sigut un bon any turístic a Morella en el qual s’han batut rècords de visites als principals monuments de la ciutat com el Castell”. A més, l’edil ha comentat que “el 2017 ha sigut l’any del millor Anunci de la història i s’ha notat durant tot l’any i sobretot el 27 d’agost on Morella estava plena de gent”.

Millores als museus durant el 2018
L’oferta cultural i patrimonial de Morella inclou el Castell, la Basílica Arxiprestal, les Torres de Sant Miquel, El museu Temps de Dinosaures i les pintures rupestres de Morella la Vella. Així, l’Ajuntament de Morella està realitzant diverses millores expositives al museu Temps de Dinosaures que presentarà en breu i que augmenten l’oferta de la ciutat. Cal dir que aquest museu és un referent a la Comunitat Valenciana sobre aquesta temàtica.

També, el museu del Sexenni aprofita la celebració de la 54 edició d’aquesta festa per a tornar a obrir les portes amb tota la informació i imatges sobre les festes majors de Morella.