Diputació inverteix 300.000 euros en els treballs en el Camí de la Canà
Diputació inverteix 300.000 euros en els treballs en el Camí de la Canà

La Diputació de Castelló ha iniciat els treballs corresponents a la millora del Camí de la Canà. El Govern Provincial invertirà prop de 300.000 euros en aquesta actuació, que comprèn l’asfaltat d’aquest transitat camí rural en el tram entre Morella i Castellfort.

El diputat provincial de Carreteres, Juan Bautista Juan, ha explicat que “aquests treballs milloraran de forma notable les comunicacions en aquesta comarca de l’interior de la província en millorar la seguretat vial, i amb açò també la qualitat de vida dels seus veïns”.

D’aquesta manera, ha afegit el diputat provincial, “fem un pas més dins d’un dels principals eixos estratègics en la gestió d’aquesta administració com és el de la consolidació de la població en el món rural castellonenc a través de la campanya Repoblem. Millorar les infraestructures vials és clau per a impulsar el desenvolupament del territori i generar el millor escenari possible perquè el teixit empresarial de l’interior guanye en competitivitat”.

Cal assenyalar que la Diputació invertirà aquest 2017 més de sis milions d’euros en la millora de les carreteres provincials.