Diputació i el Col·legi de Psicòlegs assisteixen als fills de víctimes de violència de gènere
Diputació i el Col·legi de Psicòlegs assisteixen als fills de víctimes de violència de gènere

La Diputació de Castelló i el Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana uneixen els seus recursos per a garantir l’assistència dels fills de les dones víctimes de violència de gènere en la província. Així, el Servei d’Urgències Psicològiques per a Víctimes Secundàries de Violència de Gènere, engegat gràcies a la col·laboració d’ambdues entitats, centrarà la temàtica de les jornades que ha organitzat la Diputació –demà 30 de novembre- sota el títol “Jornada sobre violència de gènere i afectació sobre els fills”.

El Servei d’Atenció Psicològica a Víctimes Secundàries de la Violència de Gènere està considerat com a servei d’urgències 24 hores, realitzant la intervenció in situ. La Diputació s’ha fet càrrec de la formació especialitzada dels professionals que atendran a les víctimes secundàries i de finançar el cost del servei.

Cal recordar que la Diputació de Castelló duu a terme més d’una desena d’iniciatives específicament dirigides contra la violència masclista i de gènere.