Derrota dolorosa de l’Amateur del Vilafranca al Serrito davant el Borriol B (2-4)

645

DiaDia

L’Amateur del Vilafranca va tancar 2017 perdent 2-4 amb el Borriol B el dissabte 17 de desembre, una derrota  de les que fan mal.

D’inici van jugar Adrian Monfort, Alejandro, Bruno, Hector, Jorge, Sergi, Andreu, Pau, Ivan, Nicolas i Edo.

També van jugar Adrian Gil, Adrian Andres, Edgar i Ximo.

Els vilafranquins van ixir molt bé i als 5 minuts Edo marcava l’1-0. El Borriol B no trobava el seu lloc al camp i al minut 26 Nicolas aconseguia el 2-0. Amb aquest marcador, el Vilafranca no va saber llegir el partit i els visitants van tindre un llançament de penal que aturava Adrian Monfort. Al minut 37 un nou penal suposava el 2-1 i al minut 45, els borriolencs marcarien el 2-2.

A la segona part, els locals no van trobar el ritme de la primera part i no dispoarien de massa ocasions de gol. El Borriol B es va quedar amb 10 al minut 62, pero tot i aixo capgiraven el marcador al minut 77 amb una greu errada defensiva a l’hora de despejar una pilota a l’àrea. 3 minuts després el Borriol B es quedava amb 9, pero al minut 86 amb un llançament ràpid de falta sorprenien als vilafranquins marcant el 2-4 definitiu.

El proper partit serà ja al 2018, el cap de setmana del 6 i 7 de gener amb visita al Benassal.